Videó letöltés

Videó letöltés

Tehenek hullottak az égből az autópályára - megrázó videó

2017. november 24. - ytfan28

Felborult egy szarvasmarhákat szállító teherautó, szegény állatok métereket zuhantak a felüljáróról.

Sokkot kaptak az Utah állambeli Riverdale egyik útján autózók, mikor a felüljáróról egyszer csak tehenek kezdtek el potyogni. Hamar kiderült, mi történt: felborul egy szarvasmarhákat szállító teherautó a felüljárón, szerencsétlen állatok métereket zuhantak.

Összesen 25 állat hullott le, nem tudni pontosan hányan pusztultak el. Összefogásuk és a helyszínelés egy időre megbénította a közlekedést.



A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a teherautó sofőrje nem lépte át a sebességhatárt, egyenlőre nem tisztázottak a körülmények, hogy mi okozhatta a teherautó felborulását. Az arra járó vezetők arra lehettek figyelmesek, hogy az égből tehenek hullanak.  - Nem lettem volna az illető sofőr helyében..

Ha szeretnéd letölteni ezt a videót, akkor ezen a linken megteheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://video-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr9513368741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása