Videó letöltés

Videó letöltés

Itt az új Despacitot tronról ledöntő sláger

2018. január 11. - ytfan28

Slágereit eddig több mint ötszázmilliószor hallgatták meg a Spotify-on. És ez csak a kezdet, gyanítjuk. Startfotó egy ígéretesen induló karrierről.

A Despacito után itt az újabb amerikai latinpop-szenzáció: a kubai anya és mexikói apa gyermekeként született kubai-amerikai Camila Cabello pályafutása a Fifth Harmony nevű tehetségkutatós lányzenekarban indult 2013-ban, ám egy évvel ezelőtt szólópályára lépett.

Már a Fifth Harmony tagjaként kijött két duettje, első szólódala, a Crying In The Club pedig 2017 májusában jelent meg.

Azt követte tavaly ősszel a Havana című sikerdal, melynek szerzői között ott van a kortárs pop Midász királya, Pharrell Williams, akinek a kezei között az elmúlt jó pár évben szinte minden arannyá változik. A dal egyik producere pedig az a Frank Dukes, aki dolgozott már a hiphopsztár Drake-kel, és a tavalyi év egyik könnyűzenei kulcsszereplőjével, Lorde-dal.

Ami egyébként Cabello dalainak közreműködőit illeti: az "új Despacito"-párhuzam csak félig-meddig igaz. A dalokat a sokkal inkább kívülálló Luis Fonsihoz képest azért az amerikai mainstream luxus-háttéremberei gondozzák, olyanok, mint a hiphopban utazó The Futuristics, Ryan Tedder, aki nemrég a U2-val is dolgozott, vagy a többek közt Rihanna és Calvin Harris felől ismerős Brittany Hazzard, vagy éppen Skrillex. És még sokan mások – ez ebben az esetben nem afféle könnyű fordulat, hiszen tényleg tucatnyi stúdiószakember alkotta meg Camila első nagylemezét.

Ha szeretnéd letölteni az új Despacitoként csúcsratörő slágert videó vagy zene formátumban, akkor látogass el erre az oldalra és már kezdheted is a letöltést.

A bejegyzés trackback címe:

https://video-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr1913566925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása